Infoavond Autisme op 30 augustus 2018

LET OP! Deze training heeft reeds plaatsgevonden. Je kunt je helaas niet meer aanmelden. Lees hier het verslag van deze middag.  Houd de Vrijwilligersacademie in de gaten en blijf op de hoogte van het nieuwste aanbod. We hopen je binnenkort te mogen verwelkomen bij een van onze cursussen of trainingen.

MEE en het maatschappelijk werk van Trema Welzijn organiseren een informatieavond over autisme. Via de Vrijwilligersacademie van het Servicepunt Vrijwilligers nodigen wij je dan ook graag uit om deze avond kosteloos bij te wonen.

Datum:                    Donderdag 30 augustus 2018
Tijd:                          19.00 tot 21.00 uur
Plaats:                      Dorpshuis Vlechtwerk, H.J. Roubosstraat 3 in Werkendam
Aantal plaatsen:   15

Waarom een infoavond over dit onderwerp?
Het initiatief ontstond in eerste instantie om vrijwilligers van het project Altena Actief te informeren. Altena Actief biedt mensen met autisme vanaf 18 jaar hulp bij het leggen van sociale contacten en het ondernemen van activiteiten in de vrije tijd. Echter, overige geïnteresseerden zijn ook van harte welkom. Het doel van deze avond is om je inzicht te geven in wat het betekent om autisme te hebben. Meer kennis helpt namelijk om mensen met autisme beter te kunnen begrijpen en hen betere ondersteuning te bieden.

Wat kun je verwachten?
MEE verzorgt een interactieve bijeenkomst waarin je echt gaat beleven hoe iemand met autisme zich voelt.

Aanmelden
De informatieavond biedt plaats voor 15 deelnemers. De eerste 15 deelnemers die zich aanmelden vóór dinsdag 28 augustus kunnen aan de bijeenkomst deelnemen. Je kunt je aanmelden door middel van één van de onderstaande opties. Je ontvangt hiervan een bevestiging. Bij een groot aantal aanmeldingen zal er een tweede bijeenkomst worden georganiseerd.

 • Meld je aan voor deze cursus

  Je kunt je op drie manieren aanmelden voor deze cursus:
  • Door een mailtje te sturen naar servicepuntvrijwilligers@trema.org onder vermelding van de cursus die je wilt volgen, je naam, adres, telefoonnummer, e-mailadres, en het aantal deelnemers;
  • Door ons te bellen op 0162 – 520 387 of 0183 - 408 444;
  • Of door het onderstaande formulier in te vullen
  Zijn er onderwerpen waar je graag meer te weten over zou willen komen, maar waarvoor we op dit moment nog geen cursussen voor aanbieden? Laat het ons weten zodat wij de mogelijkheden kunnen bekijken.