Workshop Een Frisse Blik op Jouw Talent in Vrijwilligerswerk op 17 en 31 oktober

LET OP! Deze workshop heeft reeds plaatsgevonden. Je kunt je helaas niet meer aanmelden. Lees hier het verslag van deze middagen. Houd de Vrijwilligersacademie in de gaten en blijf op de hoogte van het nieuwste aanbod. We hopen je binnenkort te mogen verwelkomen bij een van onze cursussen of trainingen.

Het Servicepunt Vrijwilligers nodigt je graag uit voor de workshop Een frisse blik op jouw talent in vrijwilligerswerk. Deze wordt kosteloos aangeboden vanuit de Vrijwilligersacademie. De workshop bestaat uit twee dagdelen.

Datum:                    Woensdag 17 oktober (deel 1) en woensdag 31 oktober (deel 2)
Tijd:                          Beide dagen van 13.00 tot 16.00 uur
Plaats:                      Dorpshuis Vlechtwerk, H.J. Roubosstraat 3 in Werkendam
Aantal plaatsen:   15

Waarom een workshop over dit onderwerp?
Talenten zijn vaak zo vanzelfsprekend dat je ze over het hoofd kunt zien. De Amerikaanse professor Howard Gardner ontwikkelde de meervoudige intelligentie theorie, die zegt dat er wel negen verschillende intelligenties zijn. Gemiddeld genomen heeft iedereen zo’n twee of drie intelligenties sterk in aanleg. Als je weet wat jouw unieke en persoonlijke combinatie van intelligenties is, weet je ook op welke gebieden je talenten en je voorkeuren liggen. Dit kun je toepassen in je vrijwilligerswerk.

Wat kun je verwachten?
In deze interactieve workshop ga je ontdekken op welke gebieden jouw talenten liggen. We besteden in de workshop ook aandacht aan jouw talenten in relatie tot vrijwilligerswerk. Door middel van uitleg, filmpjes en opdrachten krijg je inzicht in je unieke talentenprofiel en je gaat hiermee aan de slag. Door “out of the box” te denken leer je met meer creativiteit en ontspanning naar je eigen mogelijkheden en wensen te kijken. Embrace Your Power zal de workshops verzorgen.

Aanmelden
Vanwege het beperkte aantal plaatsen (max. 15 deelnemers) verzoeken we je vriendelijk om je vóór maandag 8 oktober aan te melden. Enkel de eerste 15 personen die zich aanmelden kunnen aan de workshops deelnemen. Je ontvangt hiervan een bevestiging.

 • Meld je aan voor deze cursus

  Je kunt je op drie manieren aanmelden voor deze cursus:
  • Door een mailtje te sturen naar servicepuntvrijwilligers@trema.org onder vermelding van de cursus die je wilt volgen, je naam, adres, telefoonnummer, e-mailadres, en het aantal deelnemers;
  • Door ons te bellen op 0162 – 520 387 of 0183 - 408 444;
  • Of door het onderstaande formulier in te vullen
  Zijn er onderwerpen waar je graag meer te weten over zou willen komen, maar waarvoor we op dit moment nog geen cursussen voor aanbieden? Laat het ons weten zodat wij de mogelijkheden kunnen bekijken.