Enquête

Beste inwoner van de gemeente Geertruidenberg,

Fijn dat u interesse heeft in het invullen van onze online enquête waarmee we onderzoeken of we onze dienst ‘bemiddeling in één-op-één vrijwilligerswerk’ in de gemeente Geertruidenberg al dan niet gaan uitbreiden.

Klik hier om direct de online enquête te starten

Het invullen neemt ongeveer 5 minuten van uw tijd in beslag en is geheel vrijwillig. De online enquête is beschikbaar t/m 24 maart. Vult u de enquête liever op papier in? De enquête is t/m 21 maart te vinden in verschillende openbare ruimtes en inlooppunten in de gemeente, waar ook inleverboxen te vinden zijn waar u de enquête kunt deponeren.

De resultaten van dit onderzoek worden gepresenteerd aan de gemeente Geertruidenberg. Uw gegevens zullen anoniem blijven.

Maak kans op een dinerbon t.w.v. €100,-
Als dank voor het invullen van deze enquête verloten wij onder de deelnemers een dinerbon t.w.v. €100,- bij restaurant ZUZ&ZOOZ in Geertruidenberg. Wilt u kans maken op deze prijs? Vul dan onderaan de enquête uw e-mailadres en/of telefoonnummer in. Uw gegevens zullen uitsluitend worden gebruikt om bij winst contact met u op te nemen.

Vragen
Heeft u vragen over dit onderzoek? Neem gerust contact met ons op!

Alvast hartelijk dank voor uw tijd en moeite!

Met vriendelijke groet,

Het Servicepunt Vrijwilligers

Start enquête