Vacaturebank

Welkom op de Vacaturebank van het Servicepunt Vrijwilligers! Dit is dé plek waar vraag en aanbod omtrent vrijwilligerswerk in de gemeenten Altena en Geertruidenberg samenkomen.

Vrijwilligersvacature vinden in de Vacaturebank

In onze Vacaturebank vind je alle openstaande vrijwilligersvacatures in de regio. Heb je een leuke vacature gevonden? Meld je gratis aan om hierop te reageren.

Vrijwilligersvacature plaatsen

Lees hier hoe je een één-op-één vacature kunt plaatsen voor jezelf, een naaste of een cliënt. Wil je een vacature plaatsen voor je organisatie? Lees dan de informatie op deze pagina of log hier in om direct aan de slag te gaan.

Activiteit

Regio

Kern

Reset alle filters
Kookvrijwilliger en maatje gezocht voor leuke, intelligente jonge meid van 26 jaar, regio Sleeuwijk

Trema Welzijn / locatie Nieuwendijk

Deze jonge meid houdt van lekker eten en vindt het leuk om samen een maaltijd te koken. Daarnaast gaat ze ook graag naar evenementen en festivals waaronder bijvoorbeeld Q-Music De Foute Party in de Brabanthallen Den Bosch. Samen thuis een filmpje kijken, naar de bioscoop of een terrasje pakken vindt ze ook leuk. Ze heeft een lichamelijke beperking waardoor ze minder spierkracht in zowel haar armen als haar benen heeft, ze gebruikt hiervoor buitenshuis en bij lange afstanden een elektrische rolstoel. Binnen en bij korte stukjes buitenshuis lukt het wél om te lopen. Ondanks haar beperking is ze een positieve, spontane meid die van gezelligheid houdt. De kookvrijwilliger/maatje hoeft geen zorgtaken te vervullen. Ben jij een type (vrouw/man) die het leukt vindt op gezellige dingen te ondernemen? Of … misschien houd je er niet van om naar festivals te gaan, maar wil je wél graag de gezelligheid en hulp bieden bij het koken met haar? In beide gevallen horen we het graag!